Въведете име на фирма, ключови думи за проект и т.н.
Contract ID | zP2P4UQziBc= [@eufunds.bg | @bird.bg] |
Процедурa | BG05M9OP001-1.057 УМЕНИЯ |
# ISUN | BG05M9OP001-1.057-0334-C01 |
Наименование на проекта | Повишаване на уменията на заетите лица в Би Си Си Хандел ООД |
Бенефициент | 104623330 Би Си Си Хандел ООД [ТР] |
Бенефициент адрес | България, гр.Велико Търново, 5000, ул. Климент Охридски № 33 [Търси по адресс в ISUN] |
Бенефициент - свързани фирми | СТРОЙ МАРКЕТ СТРОЙ МАРКЕТ ООД БЪЛГАРИЯ гр. Велико Търново 5000 ул. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ 33 СТРОЙ МАРКЕТ ООД ВЕНЦИСЛАВ МИТЕВ ГЕОРГИЕВ 95B4AED28168D578046D9A06DFC3792BE5BD583F51D8113067DCDCF9E8B9D4FE СТЕФАН НИКОЛОВ ВАСИЛЕВ 6C90249CCE73D2A4574A03FB212239C362B6BC8BA6438B22FC8228D1B2DFE22C ЕМИЛИЯ АПОСТОЛОВА СЛАВОВА D54E93E58E00EE8AFE9421C449E25D0C5F7E96CAFE877340174BCC43253888C7 СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ СТАНЧЕВ 5BE66905D61ACECFC2603E048E537C7CFFBD4673010D2621980BD46EA98F23D3 ПЛАМЕН ИВАНОВ СТАЙНОВ 542F023BFBAEB0A39D282A464C8591586C6F169CA61F3F94C2AD2B85B49B3A35 СТЕФАН НИКОЛОВ ВАСИЛЕВ; СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ СТАНЧЕВ 5BE66905D61ACECFC2603E048E537C7CFFBD4673010D2621980BD46EA98F23D3 РАЙФАЙЗЕНБАНК /БЪЛГАРИЯ/ 831558413 МИХАИЛ КОСТАДИНОВ МИХАЙЛОВ 28505E668072B31B7D20BE20D2BE7E6BF9BC8AF713A3C097F2EABA8FB358A366 Банка ДСК ЕАД 121830616 ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД 831094393 ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА 831094393 БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД 831633691 РАЙФАЙЗЕНБАНК /БЪЛГАРИЯ/ ЕАД 831558413 ТД НАП ВЕЛИКО ТЪРНОВО 40F78BE2D5E5078CC4FB5747B1C4EB46 СТРОЙ МАРКЕТ STROY MARKET 104623330 СТРОЙ МАРКЕТ STROY MARKET 104623330 |
Участващи организации | |
Източник на финансиране | Развитие на човешките ресурси |
Дата на сключване на договора/заповедта | 2020-02-26 00:00:00 |
Дата на стартиране | 2020-02-26 00:00:00 |
Дата на приключване | 2021-02-26 00:00:00 |
Статус на изпълнение на договора/заповедта за БФП | Статус на изпълнение на договора/заповедта за БФП |
Местонахождение | България, Северна и югоизточна България (BG3), Северен централен (BG32), Велико Търново (BG321), Елена, гр.Елена |
Кратко описание на проекта | Кратко описание на проекта Проектното предложение на Би Си Си Хандел ООД е насочено към подобряване производителността на труда и създаване на устойчива заетост за служителите във производствена фирма чрез обучения, допринасящи за повишаване способността на заетите в нея лица да посрещнат динамичните промени в хранително-вкусовия сектор и актуалните потребности на дружеството. В рамките на проекта 120 служители от Би Си Си Хандел ООД ще преминат специализирано обучение в сферата на иновативните техники и тенденции при производството на млечни продукти, които са нови и специфични за Би Си Си Хандел ООД . Предвидените обучения съответстват напълно на нуждите на Би Си Си Хандел ООД в качеството му на работодател, както и на спецификите на дейността на дружеството; те са свързани с подобряване на изпълнението на служебните задължения на представителите на целевите групи, като са насочени към задоволяване на техните нужди и потребности. Обученията ще се извършат от избран външен изпълнител по реда на ЗУСЕСИФ и ПМС 160/01.07.2016 г. Успешно завършилите курсовете лица ще получат документи (сертификати), удостоверяващи завършеното обучение. Продължителността на проеката ще бъде 10 месеца. |
Дейности | Дейност Договорена стойност Отчетена стойност Включване на лица от целевите групи в специфични обучения за конкретното работно място: Дейността има за цел да осигури включването на 120 заети лица от целевата група в специфично обучение по прилагане на иновативните техники и тенденции при производството на млечни продукти, които са нови и специфични за Би Си Си Хандел ООД. Обученията са дефинирани според необходимостта и изискванията на работодателя, съобразени с предмета и работните длъжности на предприятието. Дейността на Би Си Си Хандел ООД се реализира в сектора на хранително-вкусовата промишленост и поп-конкретно производството на на мляко и млечни продукти. Изнасяме нашата продукция и в чужбина, вкл. на руския пазар. В последните години отчитаме тенденция за нарастване на интереса в България и на чуждите пазари към т.нар био продукти в съответствие с актуалните тенденции в храненето и съвременна диетология, както и към нови видове млечни продукти - сирена с благородна плесен ( синя плесен, бяла плесен, зелено сирене ), моцарела, млчени пастети с различни видове добавки и др. Поради това и в съответствие с пазарните търсения и тенденции сме се насочили към разнообразяване на продуктите особено в гамата от сирената, които са различни от традиционното бяло саламурено сирене и кашкавал . Нашият персонал, ангажиран с производството на продукцията на фирмата, както и служителите, които отговарят за маркетинга и пласмента на произведената продукция, не притежават специфични познания и умения в тази област, а силната конкуренция на този пазар изисква да сме иновативни и актуални, да обновяваме продукцията си, да засилим маркетинговата стратегия. Това налага нуждата от организиране и провеждане на специфично обучение за служителите ни, които са ангажирани в производството на продукцията на Би Си Си Хандел ООД и реализацията й. Специфичното обучение ще бъде организирано от външна за нас обучителна организация, която ще изготви конкретна за нас обучителна програма по дефинираните от нас теми. По предложение на външния изпълнител темите могат да бъдат допълвани и надграждани. Обучението ще бъде на модули и теми, като на етап проект сме предвидили следното съдържание: Модул 1 Нутрициология ( 100 часа) : -Съвременни изисквания за здравословно хранене и на модерните тенденции в хранително-вкусовата промишленост. -Основни познания за принципите на здравословното хранене, съвременна диетология и актуални тенденции в диетичното/медицинското хранене Модул 2 Нови тенденции в производството на млечни продукти ( 100 часа), включващ : - Нови технологии и нови тенденции по отношение на качество и съдържание на млечните продукти. - Био производство - Технологични възможности за смесване на различни и нетрадиционни съставки за получаване на нови млечни продукти Модул 3. Производство на сирене тип „моцарела“ ( 100 часа) - характеристики, вкусови качества и технология на приготвяне; - търговска опаковка и дизайн; - съхранение и пласмент. Модул 4. Производство на сирене без глутен (100 часа) - характеристики, вкусови качества и технология на приготвяне; - търговска опаковка и дизайн; - съхранение и пласмент . Модул 5 Производство на сирена с благородна плесен ( синя плесен, бяла плесен, зелено сирене ) ( 100 часа) - характеристики, вкусови качества и технология на приготвяне; - търговска опаковка и дизайн; - съхранение и пласмент . Модул : 6. Производство на десерти на базата на мляко – плодови, оризово-млечни, пудингови, тип зърнена закуска и др.(100 часа) - характеристики, вкусови качества и технология на приготвяне; - търговска опаковка и дизайн; - съхранение и пласмент Модул 7. Млечни пастети ( с подправки, диетични на базата на извара, с маслини, със зеленчуци и др.) и топени сирена (натурални, с подправки, с шунка, със зеленчуци и др) . ( 100 часа) - характеристики, вкусови качества и технология на приготвяне; - търговска опаковка и дизайн; - съхранение и пласмент. Обучението ще се реализира в рамките на 700 учебни часа до 8 месеца, в смесена форма на обучение, включваща теория и практика съобразно изготвена програма от изпълнителя. 492 000.00 0.00 |
Тръжни процедури | Дейност Договорена стойност Отчетена стойност Включване на лица от целевите групи в специфични обучения за конкретното работно място: Дейността има за цел да осигури включването на 120 заети лица от целевата група в специфично обучение по прилагане на иновативните техники и тенденции при производството на млечни продукти, които са нови и специфични за Би Си Си Хандел ООД. Обученията са дефинирани според необходимостта и изискванията на работодателя, съобразени с предмета и работните длъжности на предприятието. Дейността на Би Си Си Хандел ООД се реализира в сектора на хранително-вкусовата промишленост и поп-конкретно производството на на мляко и млечни продукти. Изнасяме нашата продукция и в чужбина, вкл. на руския пазар. В последните години отчитаме тенденция за нарастване на интереса в България и на чуждите пазари към т.нар био продукти в съответствие с актуалните тенденции в храненето и съвременна диетология, както и към нови видове млечни продукти - сирена с благородна плесен ( синя плесен, бяла плесен, зелено сирене ), моцарела, млчени пастети с различни видове добавки и др. Поради това и в съответствие с пазарните търсения и тенденции сме се насочили към разнообразяване на продуктите особено в гамата от сирената, които са различни от традиционното бяло саламурено сирене и кашкавал . Нашият персонал, ангажиран с производството на продукцията на фирмата, както и служителите, които отговарят за маркетинга и пласмента на произведената продукция, не притежават специфични познания и умения в тази област, а силната конкуренция на този пазар изисква да сме иновативни и актуални, да обновяваме продукцията си, да засилим маркетинговата стратегия. Това налага нуждата от организиране и провеждане на специфично обучение за служителите ни, които са ангажирани в производството на продукцията на Би Си Си Хандел ООД и реализацията й. Специфичното обучение ще бъде организирано от външна за нас обучителна организация, която ще изготви конкретна за нас обучителна програма по дефинираните от нас теми. По предложение на външния изпълнител темите могат да бъдат допълвани и надграждани. Обучението ще бъде на модули и теми, като на етап проект сме предвидили следното съдържание: Модул 1 Нутрициология ( 100 часа) : -Съвременни изисквания за здравословно хранене и на модерните тенденции в хранително-вкусовата промишленост. -Основни познания за принципите на здравословното хранене, съвременна диетология и актуални тенденции в диетичното/медицинското хранене Модул 2 Нови тенденции в производството на млечни продукти ( 100 часа), включващ : - Нови технологии и нови тенденции по отношение на качество и съдържание на млечните продукти. - Био производство - Технологични възможности за смесване на различни и нетрадиционни съставки за получаване на нови млечни продукти Модул 3. Производство на сирене тип „моцарела“ ( 100 часа) - характеристики, вкусови качества и технология на приготвяне; - търговска опаковка и дизайн; - съхранение и пласмент. Модул 4. Производство на сирене без глутен (100 часа) - характеристики, вкусови качества и технология на приготвяне; - търговска опаковка и дизайн; - съхранение и пласмент . Модул 5 Производство на сирена с благородна плесен ( синя плесен, бяла плесен, зелено сирене ) ( 100 часа) - характеристики, вкусови качества и технология на приготвяне; - търговска опаковка и дизайн; - съхранение и пласмент . Модул : 6. Производство на десерти на базата на мляко – плодови, оризово-млечни, пудингови, тип зърнена закуска и др.(100 часа) - характеристики, вкусови качества и технология на приготвяне; - търговска опаковка и дизайн; - съхранение и пласмент Модул 7. Млечни пастети ( с подправки, диетични на базата на извара, с маслини, със зеленчуци и др.) и топени сирена (натурални, с подправки, с шунка, със зеленчуци и др) . ( 100 часа) - характеристики, вкусови качества и технология на приготвяне; - търговска опаковка и дизайн; - съхранение и пласмент. Обучението ще се реализира в рамките на 700 учебни часа до 8 месеца, в смесена форма на обучение, включваща теория и практика съобразно изготвена програма от изпълнителя. 492 000.00 0.00 |
Индикатори | |
Обща стойност на проекта | 492000.00 |
БФП | 295200.00 |
Собствено финансиране | 196800.00 |
Общо реално изплатени суми | 0.00 |
Процент на съфинансиране от ЕС | 85.00 |
cached @ 2020-11-07 10:16:33
Ако считате, че този безплатен ресурс е полезен, включете се с малка сума за неговата поддръжка. При възможност, станете наш редовен спомоществовател с опцията Месечно дарение. Това ни помага да предвиждаме бъдещи разходи и да планираме дейността си за месеци напред.
Или с PayPal тук!
Включи се с месечни вноски с банкова карта или PayPal тук!
Become a monthly donor with bank card or PayPal here!
Bank wire
Account owner: Assoc. DRJI
Owner address: 16 bvd. Saint Germain, 75005 Paris
IBAN: FR76 1820 6002 0665 0617 8570 619
BIC: AGRIFRPP882
Revolut
Crypto
BTC: bc1q8asgyunzwue3esm7p6nj8yv7umcppssktjv6e7
***
За да научавате преди всички за нови разследвания, инсталирайте си нашето мобилно приложение:
This post is also available in: English (Английски)