Въведете име на фирма, ключови думи за проект и т.н.
Contract ID | lIEpSi77lxw= [@eufunds.bg | @bird.bg] |
Процедурa | BG05M9OP001-1.021 ОБУЧЕНИЯ ЗА ЗАЕТИ ЛИЦА |
# ISUN | BG05M9OP001-1.021-0344-C01 |
Наименование на проекта | Осъвременяване на познанията, уменията и компетенциите на заетите лица в "ЛФС" ЕООД |
Бенефициент | 130015233 ЛФС ЕООД [ТР] |
Бенефициент адрес | България, гр.София, 1517, кв.Малашевци, ул.Бесарабия, номер 79 [Търси по адресс в ISUN] |
Бенефициент - свързани фирми | ЛИБЪРТИ ФУД СЪРВИСИС ЛИБЪРТИ ФУД СЪРВИСИС ЕООД БЪЛГАРИЯ гр. София 1309 Св.Троица ул. КОНЬОВИЦА 65 ЛИБЪРТИ ФУД СЪРВИСИС ЕООД Веселин Стойчев Стойчев E065FA9162BBDE1B0E4EAA1DBB5A9AA979064A4F7B19466B41278F453100843C Винсент Дейвид Александър Ромбаут 4984316B02E461F4EF01F72CB668A6B4E09B44D1FE7985CAB8D4337A4AEB4871 ЛФС ЕООД БЪЛГАРИЯ гр. София 1517 кв.Малашевци ул.Бесарабия 79 0 0 ЛФС ЕООД БЪЛГАРИЯ гр. София 1517 кв.Малашевци Бесарабия 79 0 0 Винсент Давид Александре Ромбаут 4CF842C9CD21DF5E0E57EEFEE1AA15E6 ЛФС ЕООД БЪЛГАРИЯ гр. София 1517 кв.Малашевци ул.Бесарабия 79 ЛИБЪРТИ ФУД СЪРВИСИС LIBARTI FUD SARVISIS 130015233 ЛИБЪРТИ ФУД СЪРВИСИС LIBARTI FUD SARVISIS 130015233 |
Участващи организации | |
Източник на финансиране | Развитие на човешките ресурси |
Дата на сключване на договора/заповедта | 2018-02-27 00:00:00 |
Дата на стартиране | 2018-04-01 00:00:00 |
Дата на приключване | 2019-06-30 00:00:00 |
Статус на изпълнение на договора/заповедта за БФП | Статус на изпълнение на договора/заповедта за БФП |
Местонахождение | България, Югозападна и южно-централна България (BG4), Югозападен (BG41), София-Град (BG411), Столична, гр.София |
Кратко описание на проекта | Кратко описание на проекта Реализацията на настоящия проект ще спомогне в "ЛФС" ЕООД да бъде удовлетворена потребността от повишаване на квалификацията на заетите лица, при които владеенето на професионални умения, се превръща в условие за качество, конкурентоспособност и висок стандарт на работа. Предвиждаме обучение по професионална квалификация на 106 бр. служители по професия: Ресторантьор, спец.: Кетъринг и обучение на 11 бр. лица по професия Работник в заведенията за хранене и развлечения, спец.: Работник в производството на кулинарни изделия в заведенията за хранене и развлечения Основната дейност на "ЛФС" ЕООД е • Корпоративен кетъринг • Организация на храненето в предприятия • Организация на храненето на деца/ученици в училища и детски градини • Кетъринг за пациенти и персонал на лечебни заведения • Кетъринг за домуващи в социални заведения • Парти и евент мениджмънт • Прозводство на храна - Замразени ястия - RTE Meals (Ready To Eat Meals – ястия готови за директна консумация) - Охладени храни - Храни, готвени под налягане - Стерилизирани храни и хранителни продукти - Храни под модифицирана атмосфера - Храни приготвени по нискотемпературна технология и др. В компанията са заети 408 служители от които: С висше образование - 28 ; средно - 209; основно образование - 25; Без образование - 62 лица; Над 54 г. - 84 лица. Служителите над 54 г. са 5 с висше образование, 55 със средно, 6 с основно и 18 лица без образование. Строгото съблюдаване на изискванията по процедурата, ни мотивира да включим в обучение по ПК лицата отговарящи на специфичните критерии - заети на трудово правоотношение и са със завършена образователна степен по-ниска от ISCED 4 (не притежават образование по-високо от средно), ще включим и лица на възраст над 54 г. Професиите напълно съответстват на изискванията за придобиване на нови умения и компетенции, покриващи длъжностните характеристики на всяко едно от заетите работни места. |
Дейности | Дейност Договорена стойност Отчетена стойност Предоставяне на професионално обучение за придобиване/повишаване на професионалната квалификация на заети лица: Професионалните обучения, за които кандидатстваме напълно кореспондират с наложените от нас високи стандарти. I. Наименование и код на професията, и код на специалността: Професия "Ресторантьор" код 811060, Специалност "Кетъринг код 8110603, Степен на обучение: Трета квалификационна степен. Хорариум на обучението: 960 /1 уч. час = 45 минути/ Теория: 446 уч.часа, Практика: 514 уч. часа. /45 мин. учебен час/ Форма на обучение: дневна, вечерна и съботно-неделна; Брой лица: 106 лица, разпределени в 11 групи Документ доказващ завършеното образование - Свидетелство за професионална квалификация. Основна цел на обучението по специалност “Кетъринг” е след приключване, нашия служител да притежава следните знания и умения: • Да създава условия за здравословен и безопасен труд, организира и контролира спазването на санитарно-хигиенните изисквания. • Организира и контролира ефективното използване на Материално техническа база /Предвид високотехнологичната база на Компанията/. • Организира производството при приготвяне на кулинарната продукция при стриктно спазване на установените стандарти. • Организира и контролира качеството на кулинарната продукция при оформянето и реализацията й. • Провежда и контролира кетерингово събитие и др. II. Наименование и код на професията, и код на специалността: Професия "Работник в заведенията за хранене и развлечения" код 811090, Специалност Работник в производството на кулинарни изделия в заведенията за хранене и развлечения код 8110901, Степен на обучение: I кв. степен. Хорариум на обучението: 300 /1 уч. час = 45 минути/ Теория: 130 уч.часа, Практика: 170 уч. часа. /45 мин. учебен час/ Форма на обучение: дневна, вечерна и съботно-неделна; Брой лица: 11 лица, разпределени в 2 групи Документ доказващ завършеното образование - Свидетелство за професионална квалификация. Основната цел на обучението по специалност “Работник в производството на кулинарни изделия в заведенията за хранене и развлечения” е след включване в посоченото професионално обучение, нашия служител: - Основните изисквания на икономиката на заведенията за хранене и развлечения - Хигиенните изисквания в производствените и общи помещения; - Социално –психологическите особености на обслужването и поведението на клиентите; - Ефективните дейности при аварийни ситуации, пожар, злополуки, нарушения на реда, възникнали опасности, рискове, инциденти и конфликти; - Процедурите и правилата за осъществяване на функционални връзки и взаимодействие с другите звена; - Да спазва трудовата и технологичната дисциплина; - Да поддържа естетика в облеклото и лична хигиена; - Да опазва доброто име на фирмата, да спомага за издигане на нейния престиж и просперитет; Обученията по професионална квалификация ще бъдат възложени на външен изпълнител. Ръководството на "ЛФС" ЕООД ще наложи, контрол и ще осигурява присъствието на своите служители, за да могат включените в обучение лица да завършат успешно професионалната квалификация и да получат качествено обучение. Етапите за изпълнение на дейността включват: Етап 1: Подготовка на документация за избор на Доставчик /Доставчици/ на обучения - месец 1-2 включително Етап 2: Избор на Доставчик /Доставчици/ на обучения- 3 месец Етап 2: Поетапно обучение за придобиване на професионална квалификация - месец 3-17 включително 197 400.00 215 820.00 |
Тръжни процедури | Дейност Договорена стойност Отчетена стойност Предоставяне на професионално обучение за придобиване/повишаване на професионалната квалификация на заети лица: Професионалните обучения, за които кандидатстваме напълно кореспондират с наложените от нас високи стандарти. I. Наименование и код на професията, и код на специалността: Професия "Ресторантьор" код 811060, Специалност "Кетъринг код 8110603, Степен на обучение: Трета квалификационна степен. Хорариум на обучението: 960 /1 уч. час = 45 минути/ Теория: 446 уч.часа, Практика: 514 уч. часа. /45 мин. учебен час/ Форма на обучение: дневна, вечерна и съботно-неделна; Брой лица: 106 лица, разпределени в 11 групи Документ доказващ завършеното образование - Свидетелство за професионална квалификация. Основна цел на обучението по специалност “Кетъринг” е след приключване, нашия служител да притежава следните знания и умения: • Да създава условия за здравословен и безопасен труд, организира и контролира спазването на санитарно-хигиенните изисквания. • Организира и контролира ефективното използване на Материално техническа база /Предвид високотехнологичната база на Компанията/. • Организира производството при приготвяне на кулинарната продукция при стриктно спазване на установените стандарти. • Организира и контролира качеството на кулинарната продукция при оформянето и реализацията й. • Провежда и контролира кетерингово събитие и др. II. Наименование и код на професията, и код на специалността: Професия "Работник в заведенията за хранене и развлечения" код 811090, Специалност Работник в производството на кулинарни изделия в заведенията за хранене и развлечения код 8110901, Степен на обучение: I кв. степен. Хорариум на обучението: 300 /1 уч. час = 45 минути/ Теория: 130 уч.часа, Практика: 170 уч. часа. /45 мин. учебен час/ Форма на обучение: дневна, вечерна и съботно-неделна; Брой лица: 11 лица, разпределени в 2 групи Документ доказващ завършеното образование - Свидетелство за професионална квалификация. Основната цел на обучението по специалност “Работник в производството на кулинарни изделия в заведенията за хранене и развлечения” е след включване в посоченото професионално обучение, нашия служител: - Основните изисквания на икономиката на заведенията за хранене и развлечения - Хигиенните изисквания в производствените и общи помещения; - Социално –психологическите особености на обслужването и поведението на клиентите; - Ефективните дейности при аварийни ситуации, пожар, злополуки, нарушения на реда, възникнали опасности, рискове, инциденти и конфликти; - Процедурите и правилата за осъществяване на функционални връзки и взаимодействие с другите звена; - Да спазва трудовата и технологичната дисциплина; - Да поддържа естетика в облеклото и лична хигиена; - Да опазва доброто име на фирмата, да спомага за издигане на нейния престиж и просперитет; Обученията по професионална квалификация ще бъдат възложени на външен изпълнител. Ръководството на "ЛФС" ЕООД ще наложи, контрол и ще осигурява присъствието на своите служители, за да могат включените в обучение лица да завършат успешно професионалната квалификация и да получат качествено обучение. Етапите за изпълнение на дейността включват: Етап 1: Подготовка на документация за избор на Доставчик /Доставчици/ на обучения - месец 1-2 включително Етап 2: Избор на Доставчик /Доставчици/ на обучения- 3 месец Етап 2: Поетапно обучение за придобиване на професионална квалификация - месец 3-17 включително 197 400.00 215 820.00 |
Индикатори | |
Обща стойност на проекта | 217140.00 |
БФП | 217140.00 |
Собствено финансиране | 0.00 |
Общо реално изплатени суми | 215820.00 |
Процент на съфинансиране от ЕС | 85.00 |
cached @ 2020-11-07 09:16:24
Ако считате, че този безплатен ресурс е полезен, включете се с малка сума за неговата поддръжка. При възможност, станете наш редовен спомоществовател с опцията Месечно дарение. Това ни помага да предвиждаме бъдещи разходи и да планираме дейността си за месеци напред.
Или с PayPal тук!
Включи се с месечни вноски с банкова карта или PayPal тук!
Become a monthly donor with bank card or PayPal here!
Bank wire
Account owner: Assoc. DRJI
Owner address: 16 bvd. Saint Germain, 75005 Paris
IBAN: FR76 1820 6002 0665 0617 8570 619
BIC: AGRIFRPP882
Revolut
Crypto
BTC: bc1q8asgyunzwue3esm7p6nj8yv7umcppssktjv6e7
***
За да научавате преди всички за нови разследвания, инсталирайте си нашето мобилно приложение:
This post is also available in: English (Английски)